A’ANGEL-κειμενο Α’:”O ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ” (μέρος β’)

“Απαγορεύτηκε αυστηρά η σεξουαλική επαφή μεταξύ ανδρών και γυναικών.” – από τη Πέμη Γκανά

[..]

(…συνέχεια από το προηγούμενο)

mocm_pageant_3___motke_by_ixris-d3t8zd5.jpg

Ο Στρατός και η Αρχή ενοποιήθηκαν και έγιναν ένα σώμα σκληροτράχηλων ανδρών έτοιμο να καταπνίξει κάθε είδους αντίστασης.

Η γλώσσα αποφασίστηκε να είναι μία, ένα μείγμα αγγλοσαξονικών χαρακτήρων με χιντού καταληκτικά και ασιατική εκφορά. Η μια κοινή γλώσσα ονομάστηκε «Γαία» και οποιαδήποτε άλλη απαγορεύτηκε, όπως απαγορεύτηκαν οι θρησκείες, τα σύμβολα, και τα μέχρι τώρα ονόματα των ανθρώπων που αναφέρονταν Αγίους της παλιάς Γης και των παλιών θρησκειών.

Οι επιζήσαντες μετεγκαταστάθηκαν αρχικά σε τεράστιο σιλό, και έπειτα σε πλωτές πολιτείες όπου ορθώθηκαν οι καινούργιοι, γνωστοί μέχρι και σήμερα Μεγαλοουρανοξύστες, που στεγάζουν περίπου πενήντα με εβδομήντα χιλιάδες κόσμο ο καθένας. Τα πάντα από την πιο απλή ασχολία έως και τα όνειρα των ανθρώπων ελέγχονται από τον Κεντρικό Υπολογιστή. Καθημερινές μετρήσεις αίματος, ορμονών, συναισθημάτων, και ψυχογραφημάτων έγιναν η πρωινή ρουτίνα των ανθρώπων.

Ο Κεντρικός επιλέγει το ταίρι του καθενός, και δίχως συμβόλαια και γάμους ξεκινούν οι Οικογένειες. Οι Οικογένειες μπορούν να έχουν μέχρι δυο παιδιά, ένα αγόρι και ένα κορίτσι, παρεμβαίνοντας δε στις κυήσεις, εξαλείφθηκαν όλες οι κληρονομικές αρρώστιες και το προσδόκιμο επιβίωσης εκτινάχτηκε στα 150 με 180 χρόνια.

Απαγορεύτηκε αυστηρά η σεξουαλική επαφή μεταξύ ανδρών και γυναικών. Έρχονται σε επαφή με σκοπό μόνο την τεκνοποίηση και μόνο τις καθορισμένες ημέρες της ωορρηξίας των γυναικών.
Στρατιές υπάκουων ανθρώπων συστάθηκαν και η ανθρωπότητα για πρώτη φορά από καταβολής κόσμου άρχισε να κινείται σε ένα περιβάλλον αποστειρωμένο και προ πάντων ελεγχόμενο.

Φυσικά και το Νέο Σύστημα είχε πληγές. Η Αρχή έχοντας τεράστια δύναμη συμμάχησε με κατώτατα κυβερνητικά στελέχη και πήραν τον οικονομικό έλεγχο του Μπρούκλιν, πουλώντας τα περίφημα freedom peels, χάπια ιδιαίτερα δημοφιλή στους νέους μέχρι 30 χρόνων, καθώς έδινε μια ελάχιστη δίλεπτη ψευδαίσθηση ελευθερίας. Η Κυβέρνηση ουδόλως πτοήθηκε. Όσο η πλειοψηφία των ανθρώπων βρισκόταν υπό πλήρη έλεγχο και υποταγή, η διαφθορά δεν απασχολούσε την Οικουμενική Κυβέρνηση. Αρκεί να κινούνται αργά μα σταθερά τα γρανάζια της μηχανής.

mask.jpg

Βέβαια υπήρχε μια ακόμη πληγή, οι Ανένταχτοι…
Οι Ανένταχτοι, σαν τους παλιούς Ελεύθερους, αρνούνταν να συμβιβαστούν στον νέο τρόπο ζωής, ζούσαν νομαδικά και κινούνταν μόνο την νύχτα, διατηρούσαν-ανεπίτρεπτες- σεξουαλικές σχέσεις μεταξύ τους και μάλιστα έκαναν όσα παιδιά ήθελαν. Δημιουργούσαν αναταραχές, σποραδικές βέβαια, δίχως να είναι σε θέση να πλήξουν την Παγκόσμια Κυβέρνηση. Όταν δε οι ταραξίες συλλαμβάνονται στέλνονται στην Diamond Ρerl, στην Νότια Αφρική, όπου υποχρεώνονται να δουλεύουν στην στοά εξόρυξης διαμαντιών για την υπόλοιπη ζωή τους.
Η Diamond Perl ήταν πολύ σημαντική καθώς ο αδάμας ήταν η βάση του καυσίμου του διαγαλαξιακού στόλου.

(συνεχίζεται)


Διαβάστε επίσης: 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s