Απωθημένοι ουρανοί

“Μιλούσαν συχνά για ταξίδια και εαν έπινε και λίγο παραπάνω,θα της μίλαγε ώρες ατελείωτες για τα γνωστά πολυακούσμενα περί ελευθερίας του ατόμου.”- από την Στέλλα Κόρδη

hunters_by_3dd13m14m1
-Ρε ΄σύ για κοίτα!Αυτός δεν είναι εκείνος ο παράξενος που σε τριγύρναγε πέρισυ;
Η φωνή της “Ν”πάντα ακουγόταν στ’αυτιά της σαν κρώξιμο
Η “Ε”νόμιζε οτι της έδειχνε κάποιον πελάτη.
-Εδώ καλέ!!,ξανάσκουξε η Ν. χτυπώντας με το δάχτυλό της την οθόνη του κινητού για να μεγενθύνει την φωτογραφίαΗ “Ε” σκούπισε προσεχτικά τα χέρια της.Τον “Γ” τον είχε γνωρίσει πριν ενάμιση χρόνο περίπου
40ρης, απο τους τύπους που η μάνα σου θα σου πεί ” Μείνε μακρυά εαν δεν θές να μπλέξεις”Μιλούσαν συχνά για ταξίδια και εαν έπινε και λίγο παραπάνω,θα της μίλαγε ώρες ατελείωτες για τα γνωστά πολυακούσμενα περί ελευθερίας του ατόμου.Η “Ε”από την άλλη λάτρευε την φύση,βαριόταν τα τσιτάτα και τέλοσπάντων είχε καιρό να γνωρίσει κάποιον της στοιχειώδους προκοπής
Μια μέρα της πρότεινε εκδρομή.Κατέφθασε νωρίς το πρωί,με ένα παμπάλαιο τύπου τζιπάκι κι έναν σκύλο να γαυγίζει ανυπόμονα στο πίσω μέρος.
Ελα να σου γνωρίσω τον Ζed τον φιλαράκο μου ,της είπε κι ένα πανέμορφο springer spaniel κυνηγόσκυλο,όρμηξε στην αγκαλιά της.
Τα μάτια της καρφώθηκαν στο παντελόνι του και σε αυτό που γυάλιζε στην θέση του συνοδηγού
-Έχεις μαζί σου καραμπίνα!
Τον κοίταξε σχεδόν με απορία καθώς το στομάχι της άρχιζε να χοροπηδά.
-Πες μου οτι δεν πάμε κυνήγι ανθρωπέ μου;!
Την κοίταξε σαν να ήταν άλλος..
-ΜΠΙΝΓΚΟΟ,να δεις θα σου αρέσει!Έχεις φάει ποτέ μεζέ απο ορτύκια;;έαν ήμαστε τυχεροί απόψε θα σου κάνω το τραπέζι,της έκλεισε το μάτι πονηρά χαζογελώντας.
Ανακατεύτηκε..

-Καθώς τα σκοτώνεις, που πάνε οι κοσμοθεωρίες σου περί ελευθερίας και σεβασμού;,ρώτησε.
Ώχουουυ τώρα,αγανάκτησε. Μπορεί να έχω απωθημένα με τα πούλια γιατί είναι πραγματικά ελεύθερα ενώ εγω όχι.Είμαστε εντάξει κυρά -ψυχολόγε;,την ειρωνεύτηκε.
Έαν είναι έτσι την επόμενη φορά θα σε συμβούλευα,την καραμπίνα να την γυρίσεις στον πραγματικό σου στόχο,του πέταξε και απομακρύνθηκε αηδιασμένη.
Εκείνος έμεινε να βρίζει.

-Αυτός δεν είναι ρε ΄σύ; Τραγικό έτσι;
Η Ε.κοίταζε ακόμα την φώτο που συνόδευε την είδηση:
“Σε τραγωδία εξελίχθηκε η εκδρομή τριών κυνηγών,νωρίς χθές βράδυ στους πρόποδες του Βερμίου,όταν απο λάθος εκπυρσοκρότησε η ημιαυτόματη καραμπίνα τύπου beretta του Γ.Κ.τραυματίζοντας θανάσιμα τον παιδικό του φίλο Α.Ν. Ο δράστης μόλις συνειδητοποίησε το μέγεθος της τραγωδίας έδωσε τέλος στην ζωή του με το ίδιο όπλο.Η αστυνομία ανακρίνει τον τρίτο κυνηγό,του οποίου τα στοιχεία δεν έχουν δωθεί στην δημοσιότητα και ο οποίος βρίσκεται σε καταστασή σοκ.”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s