”Ένας πλανήτης, αλλιώτικος!” (μέρος ε’)

Η εικόνα του απέραντου εγκεφάλου που απλώνονταν στον βυθό του πλανήτη, έσβησε.- από τον Αστροβάμονα
(Συνέχεια από το προηγούμενο)

Είδαμε ζεύγη βακτηριδίων να εισβάλλουν σε ένα σώμα με κάθε ανάσα, να κάνουν διαδρομή από τον πνεύμονα στο αίμα περνώντας μέσα από τα κύτταρα του επιθηλίου των κυψελίδων και μετά να πολλαπλασιάζονται με ταχύτατους ρυθμούς και να διατάσσονται κατά μήκος των νευρικών διαδρομών, των γαγγλίων δηλαδή, να αγκαλιάζουν τους νευρώνες με πρόσθετες συνάψεις και να στέλνουν σήματα σε όλη την διαδρομή μέχρι τον εγκέφαλο. Και, ταυτόχρονα, να λειτουργούν σαν κεραίες επικοινωνίας με το Ον.

Ανατριχιάσαμε όλοι στην σκέψη ότι αυτό συνέβη στο σώμα των συντρόφων μας που κατέβηκαν στον ωκεανό. Έτσι λοιπόν εισχώρησε στο σκάφος, από το νευρωνικό δίκτυο και τις εξωτερικές κεραίες και μέσω αυτών ελέγχει τους πέντε συντρόφους μας και μας στέλνει τις εικόνες που βλέπουμε!

serpent Conspiracy Feeds (7)Η εικόνα άλλαξε και είδαμε όλοι μια δίποδη φυλή, με χαρακτηριστικά μεταξύ ανθρώπου και όρθιου σαυροειδούς, με μεγάλα κρανία, ραμφόσχημες βραχείες σιαγόνες, κοντή ουρά αντιστήριξης, φολιδωτό δέρμα και μικρά χέρια που κατέληγαν σε παλάμη με τρία δάχτυλα και αντίχειρα, οπλισμένα όλα με μικρά, σκληρά, αιχμηρά νύχια. “Ευφυής φυλή με μεγάλους ερπετικούς εγκεφάλους”, ήταν η σκέψη που δεχθήκαμε, από το πουθενά αυτή τη φορά.

Καθώς η εικόνα γύριζε καταλάβαμε ότι αυτό  που βλέπαμε ήταν οι πρώτες εικόνες που είχε και το Ον από αυτή τη φυλή και ήταν στο εσωτερικό ενός θαλαμίσκου μικρού διαστημοπλοίου. Επρόκειτο για το όχημα ατμοσφαιρικής πτήσης με το οποίο είχαν κατέβει στον ωκεανό. Είδαμε να έχουν ανοίξει τις μπουκαπόρτες και να βγαίνουν στον καθαρό αέρα. “Πριν από 70 εκατομμύρια κύκλους γύρω από τον ήλιο”, ήρθε και πάλι η σκέψη.

serpentΞαφνικά μια οργισμένη συμπεριφορά εναντίον του πλανήτη και του Όντος, ξέσπασε αναμεταξύ των μελών του πληρώματος του θαλαμίσκου καθόδου και στην συνέχεια ακολούθησε εσπευσμένη άνοδος προς ένα τεράστιο μητρικό σκάφος που βρίσκονταν σε τροχιά γύρω από τον Πλανήτη.

Μπροστά μας, φάνηκε ένα διαστημόπλοιο με παράξενο σχήμα, σίγουρα όχι από τον Κέρουα, το βλέπαμε μέσα από το κόκπιτ του θαλαμίσκου να μεγαλώνει γοργά, γιγάντιο, και, όπως μπήκαμε στο εσωτερικό του, πλησιάσαμε και “κλειδώσαμε” σε μια θύρα σύνδεσης, ενώ γύρω μας πολλοί άλλοι τέτοιοι θαλαμίσκοι ήταν διατεταγμένοι σε παράλληλες σειρές. Σκεφτήκαμε ότι ήταν πολεμικό σκάφος και οι θαλαμίσκοι ήταν σμήνος μαχητικών.

Είδαμε στην συνέχεια μια εικόνα σύσκεψης και προετοιμασία πυρηνικών κεφαλών και βλημάτων. Και, ξαφνικά, ξέσπασε διαμάχη μεταξύ τους με φονική επιθετικότητα. Γενικεύθηκε η διαμάχη και όλοι μάχονταν εναντίον όλων. Στο τέλος απέμειναν λίγα μέλη του πληρώματος ζωντανά, τα περισσότερα πληγωμένα, που με σπασμωδικές κινήσεις προγραμμάτισαν το σκάφος να φύγει άρον-άρον από το σύστημα.

Η τελευταία εικόνα που είδαμε ήταν ένας πλανήτης να αστράφτει από εκρήξεις πυρηνικών και οι σαυροειδείς κάτοικοί του να αλληλοεξοντώνονται με φονική μανία.

nuked-600x337Ρίγη μας διέτρεξαν καθώς θυμηθήκαμε τους τοξικούς πλανήτες με τα μεγαλιθικά μνημεία που είχαμε ανακαλύψει πριν κάποια χρόνια! Και ταίριαζε και η παλαιότητα. Εν τέλει, η καταστροφή της ερπετικής φυλής άνοιξε τον δρόμο για την εμφάνιση της δικής μας μέσα στο τοπικό σμήνος.

Μείναμε να κοιτάζουμε μουδιασμένοι το άδειο κεντρικό τραπέζι. Αν τα μέλη του πληρώματος του δικού μας ιονόπτερου που κατέβηκε στον πλανήτη είχαν επιθετικές τάσεις -κάτι που ανήκει πια στο παρελθόν του Κέρουα- ίσως είχαμε την ίδια τύχη. “Ακριβώς”, ήρθε η επιβεβαίωση από τον ψυχολόγο του σκάφους.

Ανασάναμε όλοι ανακουφισμένοι και νιώσαμε όμορφα που δεν είχε περάσει καν από το μυαλό μας η ιδέα της καταστροφής του Όντος. Αισθανθήκαμε δέος για το Όν και για τον σκληρό -χωρίς συναισθηματισμούς- τρόπο που καθόρισε τις εξελίξεις των πλασμάτων του Τοπικού Σμήνους.

Τα φώτα της αίθουσας δυνάμωσαν σταδιακά και αποσυνδεθήκαμε από τις νευρωνικές διεπαφές. Μείναμε ο καθένας με την σκέψη του και ορίσαμε δεύτερη συνεδρία μετά από έναν κύκλο 20 ωρών. Ο υπόλοιπος χρόνος κύλησε με δουλειές ρουτίνας και με συζητήσεις γύρω από το γεγονός ότι τα 5 μέλη του πληρώματος του ιονόπτερου είχαν συνεργατικά βακτήρια που ήλεγχαν το νευρικό τους δίκτυο και επίσης αναζητούσαμε τρόπο να επικοινωνήσουμε άμεσα, με ένα Ον που μετρούσε πάνω από 100 εκατομμύρια χρόνια ζωής και διέθετε μνήμες για όλα αυτά.

Θεωρούσαμε, βέβαια, εξαιρετική τιμή ότι αποφάσισε να αποκαλυφθεί σε μας και αισθανθήκαμε βαριά στους ώμους μας την ευθύνη του ρόλου των πρεσβευτών του Κέρουα.

(συνεχίζεται…)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s