“Λεωφόρος Άυρτον Σέννα 1034, Ρίο Ντε Τζανέιρο”

“Φυλές βαμπίρ,λυκανθρώπων και ηδονιστών,αδιάφορων ως προς το μηδενισμό ανθρώπων..”

untitled_by_elizavella-dan6oo0

Υπάρχει τοξικό αφήγημα;

Η νουβέλα “ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΥΡΤΟΝ ΣΕΝΝΑ 1034,RIO DE JANEIRO” , του Κώστα Κεγιαόγλου δημοσιευμένη στο site www.wattpad.com ,κατά μία έννοια, είναι!

Η ιστορία, κινείται στη γραμμή, που χωρίζει την πραγματικότητα απο τη φαντασία και το σκηνικό είναι στημένο στο Ρίο ντε Ζανέιρο,την Μπάια, στη Βόρεια Βραζιλία και στην Αθήνα.Τα πρόσωπα και οι καταστάσεις είναι εντελώς φανταστικά!

Φυλές βαμπίρ,λυκανθρώπων και ηδονιστών,αδιάφορων ως το μηδενισμό ανθρώπων,κινούνται με ταχύτητα και αντιμάχονται σε ατμόσφαιρα παροξυσμού,προσθέτοντας ένα παράδοξο φίλτρο σε θεαματικές καταστάσεις.

Γόνοι καλών οικογενειών,  χρήστες διαφόρων ουσιών, αναζητούν εύκολη αδρεναλίνη και σεξ χωρίς συναίσθημα,ενώ party animals διασκεδάζουν, πετώντας αστακούς μεταξύ τους,μέχρι να…αποβληθούν απο τα εστιατόρια.
Πρόκειται για μια νουβέλα γρήγορης πλοκής,ένα αφήγημα καλής ζωής, βασισμένης σε αρνητικά πρότυπα,που είναι φυσικό να έχει προκαλέσει συζητήσεις,θετικά και αρνητικά σχόλια.


O Kostas Keyaoglou,γεννηθηκε στην Αθηνα,μεγαλωσε στην Κηφισια και σπουδασε στη ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΑΘΗΝΩΝ και τα πανεπιστημια Χαιδελβεργης στη Γερμανια και Αθηνας,οπου πηρε πτυχιο Νομικης.Στο Μοναχο εκανε μεταπτυχιακα στην Δημοσιολογια.
Δημοσιογραφος,εργαστηκε στις εφημεριδες ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΗ και 24ΩΡΕΣ,ενω τη δεκαετια του 90,για μια διετια στο ραδιοφωνο δουλεψε και σαν παραγωγος μουσικων εκπομπων,HIT FM 104.5.
Μετα το 2000,ζει και δραστηριοποιειται στο Ριο ντε Ζανειρο στη Βραζιλια.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.