“A’ Angel: H A’ Angel και οι ανένταχτοι”

“Χτίστηκαν ναοί στο όνομά της, θυσιάστηκαν ζώα για την εύνοιά της, λατρεύτηκε όσο καμία άλλη θεότητα. Θρύλοι την συνόδευαν.” – από την Πέμη Γκανά

femme_fatale_angel_by_basic204-db3psb5

Μετά την καταστροφή της Diamond Perl, που έδινε τον αδάμα, την πρώτη ύλη για την κίνηση του διαγαλαξιακού στόλου, και την συνειδητοποίηση πως ο καταρρέων πλανήτης Γη πολεμούσε όχι την ανθρώπινη υπόσταση αλλά την Παγκόσμια Οικουμενική, η Α angel αποφάσισε να συστρατευθεί με τον Πλανήτη και πολεμήσει την ίδια την Κυβέρνηση.
Τα ταξίδια της στον χωροχρόνο ήταν πια συχνότατα, καθώς επέστρεφε ξανά και ξανά στο παρελθόν ελπίζοντας πως θα έβρισκε ένα μικρό παραθυράκι να αποτρέψει τον Μεγάλο Παγκόσμιο Πόλεμο.
Συνάντησε χαμένους, καταποντισμένους τόπους της Παλιάς Γης, πολιτισμούς που είχαν από αιώνες ξεχαστεί και η λήθη τούς είχε καταπιεί για πάντα.
Ανακατεύτηκε με τον κόσμο, έγινε ένα με αυτόν, καταλάβαινε , με κάποιον παράλογο τρόπο, την γλώσσα τους. Τους ερωτευόταν.
Και εκείνοι αναγνώρισαν στο πρόσωπό της, τις Θεές τους.
Κάλι, την είπαν κάποιοι, Ίσις κάποιοι άλλοι.
Ήρα, Ήρα φώναξε έντρομος ένας νέος άντρας, σε μια χώρα παλιά και άγνωστη…Τον ερωτεύτηκε, αυτόν, η A angel.
Και τον ερωτεύτηκε παράφορα, σε βαθμό ανεπίτρεπτο για τους Νέους Ανθρώπους. Πήγαινε ξανά και ξανά στον τόπο αυτό. Και όπου πατούσε την θεοποιούσαν.
Χτίστηκαν ναοί στο όνομά της, θυσιάστηκαν ζώα για την εύνοιά της, λατρεύτηκε όσο καμία άλλη θεότητα. Θρύλοι την συνόδευαν. Και το όνομά της έμελλε να στιγματίσει την Ιστορία.
Και εκείνη άρχισε να αλλάζει. Έπαψε να φορά την ολόσωμη μαύρη φόρμα των Πωλητών και άρχισε να πετά, όπως ακριβώς μπορούσαν να πετούν οι Επιστήμονες στον δικό της κόσμο.
Μεθυσμένη από την καινούργια της ζωή περπατούσε άλλοτε ήρεμη με τα ξανθά της μαλλιά λυτά, και άλλοτε πάλι αγριεμένη με ολοκόκκινα μαλλιά που ζωντάνευαν και γίνονταν φίδια, το βλέμμα της πέτρωνε όποιον Παλιό Άνθρωπο τολμούσε να την κοιτάξει. Δυνατή, πίστεψε και η ίδια, πως πράγματι ήταν μια παλιά, ξεχασμένη Θεά. Ήταν εξ άλλου, πανίσχυρη, έχοντας καταφέρει να υποτάξει μέχρι και την ίδια την φύση. Αστραπές και σεισμοί, τρομεροί αέρηδες, ηφαίστεια, όλα, γίνονταν παιχνίδια και υποχείρια της.
Η Α angel σίγουρη πια πως ξεγελούσε τον Κεντρικό, τόλμησε , αρχικά, να μείνει βράδια ολόκληρα μακριά από το διαμέρισμά της. Ξέχασε , σταδιακά να μετρά τους βιορυθμούς της, ξέχασε ακόμη και την δουλειά της, ώσπου τέλος αποφάσισε πως η παλιά της ζωή δεν την κάλυπτε.
Και απαρνήθηκε την παλιά της φύση,
Έστρεψε το βλέμμα της στην χώρα της Ήρας.
Και έμεινε εκεί. Μα οι πράξεις της μαθαίνονταν, με κάποιον περίεργο τρόπο, στην Νέα Γη και σύντομα έγινε το ίνδαλμα των Ανένταχτων. Ήταν η ηγέτης που ζητούσαν απεγνωσμένα να τους συσπειρώσει και να τους οδηγήσει στην Μεγάλη Μάχη, που ονειρεύονταν, εναντίον της Παγκόσμιας Οικουμενικής Κυβέρνησης.
Τιμωρός τον Νέων και των Παλιών Ανθρώπων η A angel, που στο πρόσωπό τους έβλεπε την αδύναμη σαρκική υπόσταση, που τόσο απεχθανόταν, η έπαρση της ανωτερότητας της δε, την έκανε ακόμη πιο σκληρή. Η A angel, καταφέρνοντας να βρίσκεται ταυτόχρονα σε πολλές διαστάσεις, μανιασμένη, κατέστρεφε τους Μεγαλοουρανοξύστες, σήκωνε υδροστροβίλους, και μπορούσε να καταποντίσει ολόκληρα τμήματα των πλωτών Πολιτειών με ένα απλό τίναγμα των χεριών της.
Μα και ο Πλανήτης Γη δυναμωμένος από την απροσδόκητη νέα του σύμμαχο γινόταν όλο και πιο απρόβλεπτος, οι επιθέσεις του όλο και πιο σφοδρές, οι σειρήνες ηχούσαν συνεχώς στην Νέα Υόρκη και σ όλη την ενδοχώρα, τα νέα από την Παλιά Ευρώπη ήταν μάλλον δυσοίωνα, και η χώρα της Ιαπωνίας πάλευε να προστατεύει τους κατοίκους της δίχως μηχανισμούς κρασπ.
Η Παγκόσμια Κυβέρνηση συνέταξε επιτροπές από Επιστήμονες σε μια απέλπιδα προσπάθεια να μάθουν ποια είναι τελικά η A angel, και να την μελετήσουν έτσι ώστε να καταφέρουν, γνωρίζοντας τα τρωτά της σημεία, να την νικήσουν.
Είναι τάχα μια σούπερ ήρωας ή η προσωποποίηση του απόλυτου κακού, του Πλανήτη Γη, δηλαδή. Οι ανθρωπολογικές και κοινωνιολογικές μελέτες, όμως, δεν κατέληξαν πουθενά. Απολύτως.
Μα ούτε και συνδέθηκε ποτέ η A angel με την Pg 170, την πραγματική της ταυτότητα, γιατί η A angel στην πραγματικότητα ήταν μια απλή γυναίκα, μια Πωλητής της Συσκευής Για Καλόν Ύπνο.
Είχε σημάνει πια Παγκόσμιος Συναγερμός. Ο χωροχρόνος είχε διαταραχτεί πλέον οριστικά και η ολική καταστροφή του Πλανήτη ήταν, ζήτημα χρόνου, το τέλος διαφαινόταν πως ήταν πιο κοντά, από τις αρχικές προβλέψεις.
Τα πάντα ήταν στα χέρια της A angel.Ώσπου ο νέος άντρας, που λάτρεψε, έπαψε να αγαπά μα και να φοβάται την Ήρα. Αυτό, προφανώς, ήταν το τέλος της παντοδυναμίας της.
Και η Πτώση της A angel αλλά και του Νέου Κόσμου ήταν προ των πυλών…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s