Η NASA ανακοίνωσε έκτακτη συνέντευξη

Η NASA ανακοίνωσε έκτακτη συνέντευξη σε παγκόσμια μετάδοση για αύριο 23 Φεβρουαρίου στις 8 το βράδυ ώρα Ελλάδος -από τον Θωμά Αργυρέα

exoplanets1Η NASA ανακοίνωσε έκτακτη συνέντευξη σε παγκόσμια μετάδοση για αύριο 23 Φεβρουαρίου στις 8 το βράδυ ώρα Ελλάδος με θέμα «Νέα ανακάλυψη πέραν του πλανητικού μας συστήματος». Λεπτομέρειες σχετικά με το περιεχόμενο αυτής της συνέντευξης έχουν αποσιωπηθεί επιμελώς κι έχει επιβληθεί εμπάργκο στις όποιες -επίσημες ή ανεπίσημες- αναφορές σε αυτή την συνέντευξη.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε αύριο ζωντανά την συνέντευξη από τον σύνδεσμο: http://www.nasa.gov/nasatv

Δεδομένου ότι μέχρι στιγμής έχουμε εντοπίσει στα γύρω άστρα, πάνω από 4500 πλανήτες και εξ’ αυτών οι 348 είναι μεγέθους Γης και περίπου οι 160 κατοικίσιμοι με νερό σε υγρή μορφή άρα -κατά πάσα πιθανότητα- και με ζωή επάνω τους, οι φήμες οργιάζουν για το τί θα ανακοινωθεί.

Επίσης, η NASA έχει ζητήσει την βοήθεια όλων μας προκειμένου να εντοπίσουμε τον ένατο πλανήτη του ηλιακού μας συστήματος όπως φαίνεται στην ιστοσελίδα της:

https://exoplanets.nasa.gov/news/1415/nasa-funded-website-lets-the-public-search-for-new-nearby-worlds/

Stay tuned, που λέμε εδώ στην Ελλάδα 🙂 (Και η συνέντευξη εδώ)

ex

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.