Βιολέττα Ψωφάκη, Life & Transformational Coach

Φωτό.jpg

Πιστεύω πως ο σκοπός μας, σαν ανθρώπινα πλάσματα, σ’ αυτή τη γη είναι κοινός για όλους και είναι το να εκδηλώσουμε όλο το δυναμικό μας και να γίνουμε το καλύτερο που μπορούμε, να γίνουμε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας. Το Coaching είναι η τέχνη της εξερεύνησης του εαυτού, εστιάζει όχι σε αυτό που έχουμε ή κάνουμε, αλλά σε αυτό που είμαστε. Αυτός είναι ο λόγος που με ενέπνευσε ώστε να γίνω Certified Professional Coach.
Έχω συγγράψει το βιβλίο «Μία σκάλα στο άπειρο» (δεν έχει εκδοθεί ακόμη), το οποίο είναι ένα ταξίδι πνευματικής εξερεύνησης και αυτογνωσίας.
Για χρόνια έχω ασχοληθεί με την ψυχοπνευματική ανάπτυξη και σύγχρονη ενεργειακή ψυχολογία με βάση την παράδοση των Άνδεων, το διαλογισμό, τη χαλάρωση, την κβαντική ιατρική, την συναισθηματική απελευθέρωση, την πρόσβαση στη διαίσθηση και την εξερεύνηση άλλων επιπέδων συνείδησης.
Εργάζομαι σαν Life & Transformational Coach και είμαι πιστοποιημένη NLP Certified Practitioner, EFT Certified Practitioner και Ho ‘oponopono Certified PractitionerΑρχείο στη σελίδα