Γη χωρίς ανθρώπους: η επόμενη μέρα

«Είκοσι πέντε χρόνια  μετά την εξαφάνιση του ανθρώπου, πόλεις όπως το Λας Βέγκας και το Ντουμπάι, θα θαφτούν στην άμμο που θα συσσωρεύεται διαρκώς λόγω των ανέμων.»
– Γράφει ο Θωμάς Αργυρέας

mtm5mdgxmjyynzk4mje4mzi4


Ένα ερώτημα, μάλλον αφελές, περισσότερο ως νοητική άσκηση και λιγότερο σαν πιθανό σενάριο καταστροφής, μιας και το καλύτερο που θα μπορούσε να συμβεί στον πλανήτη θα ήταν να εξαφανιστούν οι άνθρωποι μιαν ωραία πρωΐα.
Δυστυχώς, όμως, οι άνθρωποι δεν θα εξαφανιστούν αλλά θα συνεχίσουν την καταστροφική τους πορεία προς έναν ενδεχόμενο πυρηνικό όλεθρο που θα αλλάξει αρκετά την όψη της Γης και θα ανατρέψει τελείως την βιολογική ισορροπία.
Φυσικά, πάντα υπάρχει η δυνατότητα να αλλάξουμε μυαλά και να πάψουμε να αναδεικνύουμε άρρωστα και ψυχωτικά άτομα για να μας κυβερνούν ή να ελέγχουν την οικονομία των κοινωνιών μας.
Ίσως έτσι καταφέρουμε να αποφύγουμε μια μαζική καταστροφή, τόσο δική μας, όσο και των υπολοίπων ζωντανών υπάρξεων.

Aς δούμε λίγο τα στάδια που «βλέπουν» οι παραγωγοί του παρακάτω βίντεο, βήμα προς βήμα.

  • Λίγες ώρες μετά την απότομη εξαφάνιση όλων των ανθρώπων, τα φώτα θα σβήσουν, καθώς οι περισσότεροι από τους σταθμούς παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας δεν θα είναι σε θέση να λειτουργήσουν από έλλειψη λιπαντικών.

    Οι θερμοηλεκτρικές μονάδες ηλεκτροπαραγωγής, που δεν θα σταματήσουν λόγω λιπαντικών, θα ξεμείνουν από καύσιμα, ενώ οι ηλιακοί συλλέκτες ενδεχομένως θα καλυφθούν από σκόνη μειώνοντας δραματικά την απόδοσή τους.


  • Δύο, τρεις ημέρες αργότερα, τα περισσότερα υπόγεια συστήματα μεταφορών, όπως οι υπόγειοι σιδηρόδρομοι, θα γεμίσουν νερό, επειδή τα συστήματα απάντλησης των υπογείων υδάτων δεν θα λειτουργούν, λόγω έλλειψης ηλεκτρικής ενέργειας.

  • Μετά από 10 ημέρες, τα κατοικίδια και τα εκτρεφόμενα ζώα -συμπεριλαμβανομένων δισεκατομμυρίων κοτόπουλων και εκατομμυρίων αγελάδων- θα πεθάνουν από την πείνα, ενώ τα μεγάλα σκυλιά θα κυνηγούν τα μικρότερα ζώα.
    Καθώς θα περνάει ο καιρός η κατάσταση στη Γη θα γίνεται όλο και πιο δύσκολη.
  • Μετά από ένα μήνα υπολογίζεται πως το νερό ψύξης των πυρηνικών σταθμών θα έχει εξατμιστεί, γεγονός που θα οδηγήσει σε μια σειρά καταστροφών σε όλο τον κόσμο. Θα εκρήγνυνται και θα λιώνουν οι σταθμοί από την υπερθέρμανση των πυρηνικών καυσίμων προκληθούν καταστάσεις χειρότερες από το Τσερνόμπιλ και την Φουκουσίμα.

    space-station-missle-no-humans-ufo-ufos-sighting-sightings-clinton-obama-lazar-bob-cia-france-orb-usaf-disclosure-pluto-space-sky-hunter-wth-2311

    Apodyoptis_Linked_Special: «Man is the most insane species. He worships an invisible God and destroys a visible nature. Unaware that the nature he is destroying is the God he is worshiping. «
    – Hubert Reeves
  • Σύμφωνα με το βίντεο, «συνολικά ο πλανήτης θα ανακάμψει από τη ραδιενεργό μόλυνση μάλλον γρήγορα και εύκολα».

  • Ένα χρόνο αργότερα, οι δορυφόροι γύρω από τη Γη, καθώς θα χάνουν ενέργεια λόγω των δινορρευμάτων Foucault που δημιουργούνται στα μεταλλικά μέρη εξ’ αιτίας της κίνησής τους μέσα στο μαγνητικό πεδίο της Γης, θα χαμηλώνουν διαρκώς την τροχιά τους ώσπου κάποια στιγμή θα μπούν στην ατμόσφαιρα και θα καούν δημιουργώντας παράξενα «αστέρια» στον ουρανό.

  • Και τα χρόνια περνάνε και οι πόλεις θα αρχίσουν να χάνονται. Είκοσι πέντε χρόνια μετά την εξαφάνιση του ανθρώπου, πόλεις όπως το Λας Βέγκας και το Ντουμπάι, θα θαφτούν στην άμμο που θα συσσωρεύεται διαρκώς λόγω των ανέμων. Όλοι οι επαρχιακοί δρόμοι και οι περισσότεροι δρόμοι των πόλεων θα έχουν διεκδικηθεί επιτυχώς από την χλωρίδα του πλανήτη και θα έχουν μετατραπεί σε δάσος. Ο αέρας βέβαια θα έχει γίνει πιο καθαρός και η ορατότητα θα έχει βελτιωθεί.

  • Όπου αναπτύσσεται βλάστηση εξαπλώνεται και η άγρια πανίδα, οπότε οι πρώην πόλεις θα γεμίσουν από κάθε λογής άγρια ζώα και οι σκύλοι, διασταυρούμενοι με του λύκους, θα έχουν επιστρέψει στην φυσική κατάσταση από όπου προήλθαν.

  • Τριακόσια χρόνια αργότερα, μεταλλικά κτίρια, γέφυρες και πύργοι θα αρχίσουν να διαλύονται και να καταρρέουν εξαιτίας της διάβρωσης από την σκουριά, μιας και κανείς δεν θα συντηρεί την προστατευτική βαφή που θα έχει ξεφτίσει προ πολλού.

  • Τα εναπομείναντα υψηλά κτίρια θα κατεδαφίζονται με την παραμικρή δόνηση του εδάφους είτε από την πίεση ισχυρών ριπών ανέμου, επειδή ο σιδερένιος οπλισμός του τσιμέντου θα έχει σκουριάσει και θα θρυμματίζεται μέσα στις κολώνες και τις δοκούς τους οπότε θα εκμηδενίζεται η αντοχή τους.

  • Τα υδροηλεκτρικά φράγματα, για τον ίδιο λόγο φθοράς του οπλισμού τους, θα υποχωρούν από την πίεση των υδάτων και θα δημιουργούν ξαφνικές πλημμύρες μεγάλων εκτάσεων.

    o-if-humans-disappeared-facebook

  • Χωρίς τους ανθρώπους οι φάλαινες, τα άγρια ζώα και τα υδρόβια πλάσματα, θα ευδοκιμήσουν και θα αναπαραχθούν, όπως ορίζει η φύση τους.
    10.000 χρόνια μετά, το μόνο στοιχείο που θα θυμίζει τον άνθρωπο θα είναι ό,τι έχει κατασκευαστεί από πέτρα, όπως οι Πυραμίδες στην Αίγυπτο και το Σινικό Τείχος στην Κίνα και οι προτομές των τεσσάρων αμερικανών προέδρων.


  • Σε 50.000.000 χρόνια κάθε ίχνος από πλαστικά και γυάλινα μπουκάλια θα έχει εξαφανιστεί και κάθε τι που θα θυμίζει ότι κάποτε υπήρξαμε δεν θα υπάρχει πιά.
    Ίσως σε πολλά εκατομμύρια χρόνια κάποιο άλλο είδος να αναπτύξει ευφυΐα και να επαναλάβει τα ίδια λάθη, αγνοώντας ότι κάποιοι προηγούμενοι πέρασαν κάποτε από τούτο τον πλανήτη.


Βέβαια,υπάρχουν και άλλα σενάρια ολικής καταστροφής, όλα τρισχειρότερα από τούτο, πιστέψτε με.
Το σύνηθες, είναι αυτό του καθολικού πυρηνικού πολέμου όπου μετά, εντελώς φυσιολογικά, θα ακολουθήσει παγετωνική περίοδος διάρκειας από 20.000 έως 80.000 χρόνων, ανάλογα με την ένταση του πολέμου, και οι παλαιολιθικοί άνθρωποι, που θα επιβιώσουν θα αφηγούνται μύθους για θεούς με ιπτάμενα καράβια και μπάλες φωτιάς που έλαμπαν σαν 10.000 ήλιοι και έκαιγαν (δίδυμες) πόλεις και σκότωναν φυλές. (Θεός Κούρκα, Μαχαμπχαράτα,- Ινδικές Βέδες. Εβραϊκός Θεός – Βίβλος, Σόδομα και Γόμορρα).
Όμως, υπομονή.

Σε ένα από τα επόμενα άρθρα, θα το συζητήσουμε καλύτερα.

Ένα από τα βίντεο, από όπου αντλήθηκαν οι πληροφορίες του παρόντος άρθρου, είναι το παρακάτω και σας προτείνω να το ανοίξετε σε πλήρη οθόνη και ανάλυση 1080p : 

Εδώ σε περίληψη

Κι εδώ η πλήρης ιστορία:


Πηγή

3 σκέψεις σχετικά με το “Γη χωρίς ανθρώπους: η επόμενη μέρα

  1. Θα συμπλήρωνα το σχόλιο λέγοντας ότι η ατομικότητα θα είναι το πρώτο που θα χτυπηθεί μόλις σχηματίσουμε ασύρματο δίκτυο εγκεφάλων. Τα πρώτα αποτελέσματα είναι ήδη δημοσιευμένα ως ασύρματη σύνδεση νευρώνων.
    Το δεύτερο που θεωρώ πολύ βασικό είναι η απαλλαγή από ηθικούς κανόνες και η αναζήτηση ηθικών αρχών που θα μας καθοδηγούν.

    Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.