ΓΥΝΑΙΚΑ

 

“Το ύψος και η δύναμη της προσωπικότητας μιας γυναίκας, μετριέται χωρίς τα δωδεκάποντα γοβάκια της αλλά κάτω από αυτά…στο ύψος των γυμνών ποδιών της.”
– από την Ειρήνη Βροχοπούλου

“Πολύ μακιγιάζ και λίγα ρούχα, αποτελούν πάντα ένα αλάνθαστο σημάδι απελπισίας σε μια γυναίκα.”
– OSCAR WILD21397666_1942478369300594_706187673_n.jpgΗ κάθε γυναίκα, πρέπει να αγωνίζεται μέσα στο χρόνο της ζωής της, ν’ ανακαλύψει πρώτα την αληθινή αξία της ύπαρξής της.
Η προσωπικότητα, χτίζεται μέσα από τις πνευματικές της ανησυχίες. Πάντα σε αυτές επενδύει τη δύναμη των αξιών της. Μόνο σε αυτές, μπορεί να στηρίξει τις υπέροχες γάμπες της.
Το ύψος και η δύναμη της προσωπικότητας μιας γυναίκας, μετριέται χωρίς τα δωδεκάποντα γοβάκια της αλλά κάτω από αυτά…στο ύψος των γυμνών ποδιών της.
Ειναι σαφές και αυτονόητο, ότι από τη φύση της θέλει να είναι όμορφη στα μάτια όλων. Θέλει να κερδίζει τα βλέμματα. Είναι η αλήθεια και η αδυναμία της. Δεν είναι κακό!
Όμως να θυμάται ότι ο αληθινός θαυμασμός, δεν προέρχεται από τον ξεπεσμό μιας προκλητικής εμφάνισης, αλλά μέσα από αυτό που η ίδια εκπέμπει και αντιπροσωπεύει αξιακά…Η ΙΔΙΑ!!!
Η αληθινή γυναίκα, δεν προκαλεί αλλά ξεχωρίζει από τον συρμό, με τον τρόπο που σαγηνεύει τους γύρω της. Ξέρει να γελά, ξέρει να περπατά με σιγουριά, ξέρει να κοιτάζει, ξέρει να ελκύει με τον απλό τρόπο της.
Ξέρει να είναι γυναίκα…!

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.