The Before Trilogy: «Before Sunset» (2004)

«Σε ένα χρυσαφί απόγευμα στην πόλη του φωτός, μπορούνε δύο ζωές να επαναπροσδιοριστούν και να επιχειρήσουν να συγκεντρώσουν τα επίπονα και αβάσταχτα κομμάτια που έχουν αφήσει πίσω τους.»
– γράφει η Βαλεντίνα Κιαγιά


01watching4-videoSixteenByNineJumbo1600-v3

Σε ένα χρυσαφί απόγευμα στην πόλη του φωτός, μπορούνε δύο ζωές να επαναπροσδιοριστούν και να επιχειρήσουν να συγκεντρώσουν τα επίπονα και αβάσταχτα κομμάτια που έχουν αφήσει πίσω τους.
Το παρελθόν επιστρέφει για να κλονίσει την φαινομενική σιγουριά του παρόντος, το παρελθόν αυτό που ποτέ δεν άφησες εντελώς οπότε σε κράτησε και αυτό κοντά του.
Η ζωή φέρνει τον Jesse και την Celine ξανά κοντά, με έναν πληγωμένο ρομαντισμό και μία πικρή επίγευση από τον χείμαρρο των ευθυνών και απογοητεύσεων που έφερε μαζί της η ζωή.
Τώρα στέκονται ξανά στη μέση του τώρα και ανακαλύπτουν πως ο χρόνος είναι ανάλγητος, γίνεται εχθρός αλλά και φίλος συνάμα. Η στιγμή είναι μία και ξεγλιστράει μέσα από τα χέρια σου, μέχρι να καταλάβεις πως είχες δώσει όλη σου την ζωή για αυτήν.
Για αυτήν την μία υπέροχη και σύντομη στιγμή, που το σύμπαν εξισορροπείται και αφουγκράζεται τα θέλω σου, ολάκερη η ζωή πάλευε να ξαναγυρίσει σε αυτήν την μία στιγμή.
Όλα τα υπόλοιπα, τα αφήνω πάνω σας…


Tίτλος: «Before Sunset»
Σκηνοθεσία: Richart Linklater
Πρωταγωνιστούν: Julie Delpy, Ethan Hawke
Έτος Παραγωγής: 2004
Χώρα Παραγωγής: Γαλλία, Η.Π.Α

 

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.