H NASA εξέδωσε ταξιδιωτικές αφίσες

Η NASA αντιμετωπίζει τους πλανήτες του Trappist-1 σαν τουριστικούς προορισμούς του απώτερου μέλλοντός μας – από τον Θωμά Αργυρέα.

Και σαν να μην ήταν αρκετός ο θόρυβος που δημιουργήθηκε αυτές τις μέρες από την έκτακτη συνέντευξη τύπου που έδωσε προχθές η NASA για το πλανητικό σύστημα με τους 7 πλανήτες στο μέγεθος της Γης, χθές κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο και τουριστικές αφίσες με προορισμούς τους πλανήτες του Trappist-1.trap_posternormalsizeΘα μου πείτε «Είμαστε σοβαροί; Εδώ πεθαίνουν άνθρωποι καθημερινά από πείνα και κακουχίες ηλίθιων πολέμων κι εμείς …αρμενίζουμε!». Δυστυχώς, αυτή ήταν και είναι η ανθρωπότητα. Την ίδια στιγμή που ονειρεύεται το καλύτερο και το ελκυστικότερο, ταυτόχρονα, πράττει το ποταπότερο και χειρότερο.

Τουλάχιστον, ας χαρούμε τους προορισμούς του μέλλοντός μας κι ας ονειρευτούμε ρομαντικές τσάρκες σε πορτοκαλοκόκκινες λιακάδες.

The TRAPPIST-1 star, an ultra-cool dwarf, has seven Earth-size planets orbiting it. This artist's concept appeared on the cover of the journal Nature in Feb. 2017 announcing new results about the system.

amanda1

amanda2

trappist-4-nasa-jpl-caltech

trappist-5-nasa-jpl-caltech

Διαβάστε σχετικά: Ενα πλανητικο συστημα, 7 Γαιες

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.